Sollicitatiecoaching

Eindelijk die leuke, nieuwe baan binnenhalen? Actief aan de slag met je cv, je LinkedIn-profiel en de voorbereiding voor je sollicitatiegesprek.

3ADDADDD-CDDF-49B6-A374-D16ED65E8DF0

Sollicitatiecoaching

Nu ga je het écht doen: op zoek naar een leuke nieuwe baan. Maar hoe pak je dat aan? Of misschien ben je al een tijdje bezig met solliciteren, maar is het nog niet gelukt. Ben je onzeker? Zie je enorm op tegen die sollicitatie- en netwerkgesprekken? Zelfs een cv en een brief opstellen vind je al een enorme klus. Je vraagt je af of je het allemaal wel goed doet. Troost jezelf, je bent niet de enige! Met sollicitatiecoaching help ik jou naar meer zelfvertrouwen, zodat jij nieuw werkgeluk vindt.

Laat mij je helpen om die nieuwe baan te veroveren, zodat je elke dag kunt doen waar je blij van wordt!

Met sollicitatiecoaching verover jij die toffe baan

Solliciteren is een vak apart. Daar krijg je geen les in tijdens je opleiding. En toch is het heel belangrijk. Je kunt namelijk nog zo goed zijn in je vak, maar als je dat niet kunt overbrengen op je LinkedIn-profiel, in je cv of aan de sollicitatietafel, dan loop je die droombaan mis. En die leuke werkgever loopt jóú mis! Maar: je kunt het gewoon leren.

Dankzij deze online sollicitatiecoaching kan ook jij laten zien dat jij je supergeschikt bent voor die baan. Je weet hoe je een goede eerste indruk maakt. Je weet wie je bent, wat je kunt, hebt zelfvertrouwen en durft jezelf te verkopen.

Met sollicitatiecoaching:

 • Ga je goed voorbereid de arbeidsmarkt op.
 • Laat je je netwerk voor jou werken.
 • (Her)ontdek je jouw unieke talenten.
 • Krijg je meer zelfvertrouwen en ervaar je dus minder stress.
 • Weet je hoe je jezelf verkoopt.
 • Heb je meer motivatie en energie.
 • Heb je een cv dat voor je werkt en een duidelijk LinkedIn-profiel.
 • Ga je zelfverzekerd je sollicitatiegesprek in.
 • Stuur jij je eigen loopbaan.

Zelfverzekerd en succesvol naar een nieuwe baan!

Zodat jij het werk doet waar je blij van wordt.

Een sterk LinkedIn-profiel en een cv dat voor je werkt

Hoe maak je nou een cv dat er écht uit springt? Dat precies laat zien wie je bent? Dat ervoor zorgt dat jíj uitgenodigd wordt voor een gesprek? Een cv wordt vaak maar heel kort gescand. Op de telefoon of tablet wordt zelfs alleen de eerst helft van de pagina getoond en gescreend. Je hebt dus maar heel weinig tijd om een goede indruk te maken. Match jij op het eerste gezicht niet of onvoldoende met de vacature waarop je hebt gesolliciteerd? Dan krijg je vaak direct een afwijzing. Jammer dan.

Je zult niet de eerste zijn die zichzelf tekortdoet op een cv. Je vergeet vaak onbewust essentiële vaardigheden of competenties te vermelden die van grote waarde zijn voor een werkgever. Of je hebt werkervaring waar je niet direct bij stilstaat.

Wat wij gaan doen? Tijdens deze training maken we jouw cv én een mooi LinkedIn-profiel. We gaan je werkervaring en opleidingen uitdiepen. En samen kijken we heel goed naar de juiste functietitels en trefwoorden, en naar logica en opbouw. Als HR-adviseur heb ik honderden cv’s gezien en talloze sollicitatiegesprekken gevoerd. Ik weet dus wat belangrijk is. We gaan samen aan de slag om je LinkedIn-profiel te verbeteren zodat je ook daar gevonden wordt. En we maken een knaller van een cv, dat helemaal gericht is op vacatures waarop jij wilt solliciteren. Zodat jij wordt uitgenodigd voor dat gesprek!

EF9466A8-0D93-4994-848C-9D664A6ECD85

Sollicitatietraining

 

En dan ben je uitgenodigd. Wat dan? Slaan de zenuwen toe? Wil je zelfverzekerd en zonder stress je sollicitatiegesprek in? Met sollicitatietraining weet je precies hoe je jezelf moet verkopen. Jij bent namelijk je eigen product! Dus je moet jezelf ook kennen als product.

Wat je tijdens je sollicitatiegesprek wilt laten zien, is dat jij dé oplossing bent voor het probleem van de nog niet ingevulde vacature. En je hebt maar één kans voor een eerste indruk, dus met de sollicitatietraining zorgen we er samen voor dat die goed is. Een belangrijke start hiervoor is jezelf goed kennen. Wat zijn je sterke kanten, je competenties, je vaardigheden? En wat is je passie, je verlangen? In welke omgeving kun jij volop schitteren? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En: hoe breng je dat over in het gesprek? Dat is waar het bij solliciteren om draait!

Tijdens de sollicitatietraining bespreken we al deze dingen. We doen rollenspellen en je krijgt veel tips over hoe je jezelf goed presenteert en verkoopt. Zo leer je stap voor stap hoe je die nieuwe baan verovert.

08E6C942-EC84-4B0B-B3CB-D5DB9F986028

Sollicitatiecoaching: wat kies jij?

Je kunt de training waarin we je cv opstellen en de sollicitatietraining apart volgen. Maar je kunt ze ook combineren, voor maximaal effect!

Wat je ook kiest, we beginnen altijd met een intakegesprek. Want ben je echt klaar voor de arbeidsmarkt? Weet je wat voor baan je wilt? En bij wat voor soort bedrijf je wilt werken? Als die basis er is, gaan we concreet online aan de slag met jouw doel!

 

Een sterk LinkedIn-profiel en een cv

€ 300

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • In 1 dagdeel je cv en je LinkedIn-profiel klaar
 • Een cv en profiel waarmee je indruk maakt!

Sollicitatietraining

€ 150

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 2 uur lang sollicitatietraining: tips, sparren en rollenspellen
 • Goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek!