Loopbaancoaching

Loopbaancoaching voor de 45+ vrouw die nú de volgende stap willen maken naar meer werkgeluk. Maak keuzes die echt bij je passen.

67F8D0AF-A129-4D07-835E-ADC0E79D87A7

Loopbaancoaching voor de 45+ vrouw die nu de volgende stap wil zetten naar meer werkgeluk

Werken en daarnaast ook moeder, mantelzorger of ondernemende vrouw zijn is niet altijd een makkelijke combinatie. Je wilt succesvol zijn in je werk, je wilt je huis op orde houden, gezond eten, voldoende sporten, je sociale contacten onderhouden, je kinderen en partner ondersteunen, mantelzorgen voor je ouders, met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn én me-time hebben voor jezelf. Hoe dan?

Je bent aan het jongleren met aandacht, tijd en energie in alle rollen die je wilt vervullen. Je raakt vermoeid en komt gestrest op je werk, waardoor je werkprestaties onder druk staan. En opeens ben je op dat punt in je loopbaan aanbeland dat je je afvraagt: is dit het nou? Je doet al jaren hetzelfde werk en het kost je steeds meer energie. Word je nog wel blij van dit werk? Past je baan nog wel bij je?

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

 • Je ervaart steeds meer werkdruk en tegelijkertijd heb je het gevoel dat je stilstaat in je werk. Je hebt ambities en veel kennis, maar wat valt er nog uit te halen?
 • Je hebt pubers die jouw aandacht, hulp en liefde nodig hebben bij hun ontwikkeling. Maar jouw professionele ontwikkeling staat stil.
 • Je ouders worden ouder en hebben steeds meer ondersteuning nodig. Hoe combineer je dat met je werk, je gezin, je sociale activiteiten?
 • Je hebt al verschillende banen gehad, maar je weet nog steeds niet wat je 'later' wilt worden; welke baan past nu echt bij je?
 • Je wilt graag voor jezelf beginnen, maar waar haal je de tijd vandaan? En durf je het überhaupt wel? Dus het blijft bij dromen en intussen wordt je onvreden in je huidige baan steeds groter.

De gevolgen?

 • Je voelt de hele tijd onrust.
 • Je mist energie en een geluksgevoel in je leven.
 • Je ontwikkelt allerlei stress klachten zoals pijn in je rug en nek, chronische hoofdpijn en soms zelfs een burn-out.
 • Je bent thuis en op je werk meer bezig met wat anderen van je verwachten dan met het maken van keuzes die goed voor jóú zijn.
 • Zowel op je werk als thuis vind je dat je tekortschiet.
 • Je vindt het lastig om jezelf te laten zien op je werk en je hebt het idee dat je kansen laat liggen.
 • Je zit vast in je loopbaan en ziet geen uitdaging meer.
 • Je slaapt slecht.
 • Je vindt het moeilijk om keuzes te maken.
 • Je vraagt je af waar je eigenlijk allemaal goed in bent en wat bij je past.
 • Je denkt dat er meer in je zit dan er nu uit komt.

Investeer in werkgeluk, JIJ verdient het!

Neem contact met me op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

Wil jij balans en werkplezier in je leven?

Je wilt zó graag die baan waar je je helemaal op je plek voelt. Waar je kan zijn wie je bent en waar je je talenten kan inzetten en ontwikkelen. Je wilt je gewaardeerd voelen. En je verlangt naar een goede balans tussen je werkleven en je privéleven. Je wilt weer energie hebben voor de leuke dingen.

Balans, wat is eigenlijk? Ik geloof eigenlijk niet zo in balans! Zo, dat is maar gezegd. Klinkt natuurlijk best vreemd voor een iemand die loopbaancoaching geeft aan vrouwen die onder andere meer balans willen. Maar heb jij ooit iemand ontmoet die volledig in balans was? Ik ken ze niet. Wel zie ik constant uitdagingen en veranderingen op ons pad komen. Soms heb je daar invloed op, soms ook niet. Ik geloof dat de kunst van balanceren te leren is voor iedereen die dat wil! Door te accepteren dat het sommige situaties gewoon lastig zijn, door keuzes te maken die voor jou goed zijn en door soms met wat meer lichtheid naar jezelf en naar het leven te kijken.

En daarvoor hoef je echt niet gelijk op zoek naar een andere baan. Ook raar dat ik dat zeg als loopbaancoach? Nee, voor mij is loopbaancoaching veel breder dan alleen mensen begeleiden naar ander werk. Het gaat om je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat je werk doet dat zinvol is. En je een fijn contact hebt met je collega's en vooral plezier in je werk. Om werkgeluk! En soms vind je dat ergens anders, binnen of buiten je werkomgeving maar soms ook in de functie die je al hebt.

7A797518-BE6A-4488-8865-675A5E0D0904

Met loopbaancoaching leer je ZELF te kiezen

Maar wat gaan we dan doen als balans een illusie is en als een andere baan niet altijd de oplossing is? Als loopbaancoach help ik je om van een afstandje naar jezelf te kijken, omdat je het zelf vaak niet meer ziet. Ik geef je de tools en vaardigheden om na te gaan wat je nu echt wilt én hoe je dat dan praktisch vormgeeft. We brengen samen jouw persoonlijke kernkwaliteiten, talenten, vaardigheden en aandachtspunten in kaart. Je krijgt helder wat je drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in je werk. Je ontdekt waar je energie van krijgt. En wat zijn je dromen? Zo krijg jij tijdens het loopbaantraject een helder beeld van jezelf en kun je daadwerkelijk keuzes gaan maken. Je hebt namelijk eerst inzicht in jezelf nodig, voordat je in actie kunt komen.

We vertalen deze inzichten naar concrete stappen en je ontdekt hoe jouw ideale werkplaatje eruitziet. Dit komt allemaal samen in een concreet ontwikkel- en actieplan (en eventueel een opleidingsplan) met daarin alle stappen om jouw gewenste loopbaanrichting te bereiken. Je hebt al je mogelijkheden voor je verdere loopbaan bij elkaar, zodat je vanuit je hart gaat kiezen voor wat echt bij jou past. En dan kom je er soms inderdaad achter dat een andere baan beter bij je past. Of je ontdekt juist dat er nog veel meer uit je huidige baan te halen valt dan je doorhad. Zo helpt loopbaancoaching je om je verder te ontwikkelen, zodat je weer voldoening, zekerheid en plezier ervaart in je werk!

Pak de regie in je leven met loopbaancoaching

 • Je leert als professional bewust naar jezelf te kijken.
 • Je weet wat je wilt in je leven.
 • Je hebt meer inzicht in je gedrag en beseft dat je altijd kunt kiezen hoe je je gedrag inzet en wat de impact hiervan is op jezelf en je omgeving.
 • Je bent je bewust van je doelen en keuzes en neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen groei.
 • Je durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie.
 • Je stelt prioriteiten en maakt bewuste keuzes.
 • Je weet waar je invloed op hebt en wat je los mag laten, en dat geeft je rust.
 • Je weet je doelen te realiseren door in beweging te blijven.
 • Je weet wat je talenten zijn en wat je daarmee kunt.
 • Je durft ruimte voor jezelf te creëren.
 • Je komt weer tot rust en weet hoe je rustig blijft in stressvolle situaties.
 • Je weet hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op meer en duurzaam werkgeluk!

Ben je klaar voor de volgende stap in je professionele ontwikkeling?

Haal dan NU meer uit jezelf, geef vorm aan je ambitie door dit verdiepende traject en ga schaamteloos ambitieus stralen in je werk!

Het loopbaantraject

Ik begin altijd met een gratis online kennismaking van 30 minuten. We onderzoeken samen wat jouw behoeften zijn en wat je loopbaanvraag is. Zo krijgen we helder waarmee ik je kan helpen. Ook is dit moment bedoeld om te kijken of wij samen een klik hebben. Als we er beiden zin in hebben, maken we een afspraak om aan de slag te gaan!

C40EFA82-28AB-474D-A406-19EAF5ACFC96

“Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid”

Aristoteles

Wordt dé leider van jouw werkgeluk in 45 dagen!

 

Je wilt het nu écht helemaal anders gaan doen. Je loopt steeds tegen dezelfde issues aan en je bent er klaar mee. Dit traject helpt jou in actie te komen, zodat je binnen een korte tijd flinke stappen gaat zetten in je huidige baan óf naar een nieuwe baan. Dit uitgebreide traject biedt veel ruimte en aandacht die jij nodigt hebt, bij elke stap die je gaat zetten. Dit wordt jouw switch naar werkgeluk!

 • Startsessie ‘Wat drijft mij in mijn leven en in mijn werk’
 • Elke week 1-op-1 coaching
 • De ene week bij mij aan tafel en de andere week online achter je computer. Of helemaal achter je eigen computer, als je dat liever hebt
 • 45 dagen persoonlijke coaching
 • 5 gesprekken van circa 1,5 uur
 • Alle ruimte voor tussentijds contact via WhatsApp om jou op koers te houden, te ondersteunen, extra feedback te geven, voor een vraag tussendoor of voor extra support
 • 1 follow-up gesprek van 1 uur na 6 weken

€ 750

Of 3 termijnen van € 250

 

Coaching werkt!

Wat levert coaching voor jou op? Deze vraag is belangrijker dan wat coaching kost. Onderzoek naar de effectiviteit van coaching heeft namelijk aangetoond dat 79% van de mensen die coaching hebben gevolgd, positief zijn over de coaching. Meer dan driekwart vindt dat de coach hem of haar (heel erg) goed geholpen heeft bij het bereiken van zijn of haar doelen. Bron Psychologie Magazine.

 

Dus jij mag kiezen!

 • Dag in dag uit blijven leven in de waan van de dag.
 • Werken met plezier, leven met inzicht en overzicht, waarbij je vooral geniet van elke bijzondere periode in je leven, waarbij je invulling kunt geven aan al je ambities zowel thuis als in je werk.

Let op! Genoemde prijzen gelden alleen voor particulieren en zijn inclusief BTW. Betaalt jouw werkgever? Neem dan even contact met mij op voor een offerte op maat.

Ben jij klaar om krachtige stappen te zetten naar meer werkgeluk?

Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Extra mogelijkheden

Loopbaanbegeleiding aanvullen met sollicitatiecoaching

Wil je meteen doorpakken en een nieuwe baan gaan veroveren? Wil je jouw unieke zelf gaan positioneren in je cv en op LinkedIn? Dan ontvang je 25% korting op beide pakketten waarin je samen met mij een persoonlijk cv maakt, een goed LinkedIn-profiel opzet én leert hoe je je goed voorbereidt op een sollicitatiegesprek.

Strippenkaart

Wil na je afronding van je traject nog een heel jaar de mogelijkheid houden voor extra support, dan kun je de strippen-support-kaart kopen. Voor € 150 koop je 5 strippen die elk staan voor 30 minuten extra loopbaanbegeleiding.

De kaart blijft een jaar geldig en het unieke is: de strippen die je niet gebruikt, kun je teruggeven. Je krijgt hiervoor je geld terug. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is mij een mail sturen, voordat de geldigheid afloopt.

Vergoedingen

Soms kun je een vergoeding krijgen voor loopbaanadvies, bijvoorbeeld via je werkgever. De overheid heeft hier soms ook subsidies voor, zoals die van Nederland Leert Door. In mijn blog over vergoedingen lees je meer over de mogelijkheden.